DOSTAVA I POVRAT ROBE 

 

DOSTAVA

U tvrtki Smart Vision nudimo besplatnu dostavu na odabranu adresu za svu robu.

Iz različitih razloga mogu se povremeno pojaviti kašnjenja u otpremi. Provjerite jeste li ispravno unijeli adresu i obratite posebnu pozornost na naglaske, razmake i interpunkciju. Ako ste odlučili primiti narudžbu na adresu tvrtke, osigurajte da je naziv tvrtke jasno naveden na adresi. U slučaju kašnjenja isporuke, kontaktirajte nas ili kurira za najnovija ažuriranja. Napominjemo da se u slučaju promjena izvršenih nakon narudžbe, datum isporuke može promijeniti. Smartvision.hr ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu koja se dogodi tijekom otpreme ili izgubljenih predmeta.

 

POLITIKA POVRATA ROBE

Naš je glavni cilj u Smart Visionu proizvesti naočale što bliže savršenstvu, osiguravajući da u potpunosti odgovaraju vašem receptu i svim potrebama. Sigurni smo da ćete se osjećati zadovoljno našim proizvodom. Ako iz određenog razloga niste zadovoljni njime, rado ćemo ponuditi zamjenu ili vam pružiti puni povrat novca. Evo kako funkcionira naš postupak povrata:

1. Prijavite se na svoj račun. U gornjem desnom kutu nalazi se ikona profila - kliknite "Povijest narudžbi".

2. Kliknite broj narudžbe, gumb "vrati stavke" i odaberite stavku koju želite vratiti.

3. S padajućeg popisa odaberite razlog za povratak, a zatim odaberite remake ili povratak rješenja.

4. Nakon što popunite podatke o povratu i provjerite jesu li navedeni podaci točni, kliknite gumb "Pošalji zahtjev".

5. U roku od 7 kalendarskih dana nakon podnošenja naloga za povrat / preradu, predmete treba donijeti ili poslati u našu trgovinu u Ukmergės st. 369, LT-06327 Vilnius, trgovački centar "BIG", drugi kat.

6. Svi se predmeti moraju vratiti u izvornom stanju u istrošenom izvornom stanju, uključujući futrolu za naočale i krpu za čišćenje leća. Molimo provjerite je li originalna poštanska naljepnica potpuno pokrivena i nevidljiva.

Ako imate bilo kakvih pitanja, nemojte se ustručavati kontaktirati nas. Ovdje smo da vam pomognemo!

    Pratite nas naFacebook
    &
    Instagram